Tarieven

Tarieven

 

Hoeveel sessies moet ik afnemen?

Je bent nergens toe verplicht. Je mag na elke sessie besluiten te stoppen. Dus je zit nergens aan vast. Wat er nodig is, is helemaal afhankelijk van jouw hulpvraag. Gemiddeld worden er ongeveer 8 sessies afgenomen. De sessies vinden plaats in een gespreks-ruimte in de stad Groningen of indien gewenst ergens op locatie in overleg.

 

Worden de gesprekken bij Coaching Therapie Groningen vergoed?

Voor therapie is vergoeding vaak mogelijk vanuit de zorgverzekeraar. Dit kan bijvoorbeeld vanuit het pakket ' alternatieve geneeswijzen'. Vaak is het handig om je verzekering even te contacten om te kijken of jouw verzekeraar behandelingen (deels) vergoed.

 

'Kan ik eerst alleen een keer kennismaken en kijken of het klikt?'

Dat kan! Ik bied altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Dit gesprek duurt 1 uur en de kosten voor dit gesprek zijn overeenkomend met de tarieven per sessie (€90,- student, of €105,- standaard tarief) Na dit gesprek kun je kijken of je wilt gaan starten of dat je het bij deze ene losse sessie houdt.

 

Particulier

Coaching of therapie met betrekking tot:

  • Burn-out

  • Stress

  • Angst

  • Loopbaan

  • Relatie

  • Blokkades overwinnen

€ 105,- incl.BTW per sessie (1 uur).

 

Studententarief:
Voor studenten hanteer ik een speciaal tarief van €90,- incl. BTW per sessie (1 uur).

 

Bedrijven

Ik kan helpen bij burnout preventie, stress-reductie, coaching, maar ook begeleiding van reintegratie vanuit de ziektewet.

Burn-out preventie kan ook met groepen collega's van mindfulness tot ontspanningsoefeningen en van gedachten-training tot meditatie.

Graag bedenk ik samen met u een plan met een offerte op maat.