REVIEW

 

'Heel deskundige therapeut, die snel tot de kern komt en met de juiste aanpak en interventies mij heel goed heeft geholpen'

 

Ivm een burn-out heb ik bij Jolanda ACT-therapie gevolgd. De praktische pragmatische aanpak, met oefeningen, sprak mij erg aan. Alhoewel ik bij aanvang van de therapie best diep zat (er hebben heel wat tranen gevloeid), ben ik door Jolanda's deskundige aanpak, snel tot de kern gekomen. Met name de interventies die zij heeft ingezet, hebben mij enorm geholpen en veel inzichten gegeven. Jolanda is een heel betrokken en prettige therapeut die mij geholpen heeft om in korte tijd een nieuwe duurzame balans te vinden. Ik wil haar hier graag voor bedanken!

 

C. (vrouw,  49 jaar)REVIEW

 

' Waardevol'

 

'De sessies zorgden ervoor dat ik de kracht in mezelf weer vond. Hetgeen wat er altijd al was, maar voelde alsof ik het een beetje kwijt was. Jolanda gaf mij het gevoel dat alles er kon zijn. Het begrip naar mij toe met de juiste reflectie en de juiste vragen gaven een goed duwtje in de rug. Soms heb je namelijk net een klein duwtje nodig en dat deed Jolanda op de juiste manier'.

 

L. (student, vrouw, 22 jaar)

REVIEW

 

'5 sterren!'

 

Jolanda heeft mij erg geholpen door middel van goede tips en een grote dosis positiviteit. Ik kon de tips vrijwel direct goed toepassen in de praktijk en heb geleerd positiever en veerkrachtiger om te gaan met externe factoren. In 1 woord: SUPER!!

 

F. (33 jaar, man)

REVIEW

 

'Verandering van mijn mindset waar ik de rest van mijn leven wat aan heb!'

 

Het is natuurlijk altijd spannend om met een "vreemde" persoonlijke verhalen te delen, met name als het dingen zijn waar je tegenaan loopt.

 

Echter was ik bij Jolanda al snel op mijn gemak en had ik echt het gevoel dat zenaar mij luisterde zonder een oordeel te hebben over hetgeen wat ik vertelde.

 

Ik kreeg opdrachten mee naar huis, wat ervoor zorgde dat ik practiosche handvaten kreeg om die vervolgens tijdens de sessies te evalueren.

 

Het heeft mij opgeleverd dat ik liever voor mijzelf ben geworden en dat ik een stuk relaxter in het leven sta en nog intenser geniet van alles om mij heen en dat wat ik doe.

Voor mij zijn de sessies met

 

Jolanda is een echte eye-opener geweest, waardoor ik nog positiever en relaxter in het leven sta!

Ik kan het zeker aanbevelen!

 

A. (27 jaar, vrouw)

REVIEW

 

'Een zeer prettige, laagdrempelige opzet waarin mijn problemen met een goed onderbouwde theorie aangepakt werden.'

 

'Jolanda is heel toegankelijk, biedt een luisterend oor en weet de vinger op de zere plek te leggen. Ze benadert de sessies vanuit de ACT-methodiek. Per sessie keken we aan de hand van mijn inbreng wat voor mij helpend was.. Vooral veel oefenen tijdens en na de sessies (en dat ook blijven herhalen..) heeft mij enorm geholpen. Zeker een aanrader als je even 'vast' zit in je eigen gedachten of patronen en niet weet hoe je hier weer uit komt.

Y. (man, 31 jaar)

REVIEW

 

'Het heeft me goed geholpen de weg weer terug te vinden'

 

'Ik vond de ACT-methodiek die gebruikt werd goed bij mij passen. Ik ben zelf redelijk rationeel en ik vond dat de methode en de gesprekken die ik had daar goed op inspeelde.

Mijn gedachtes werden niet voor mij ingevuld, in plaats daarvan werd ik veel aan het woord gelaten en werd ik gepushed om zelf te gaan graven naar wat ik wilde zeggen.

 

Voor mij was dit heel fijn, omdat ik nooit goed ben geweest in vertellen wat er in mij omgaat. Jolanda heeft mij echt goed ondersteund, ik heb mij nooit ongemakkelijk bij haar gevoeld. En ze wilde altijd zeker weten dat ik alles verteld had wat ik eigenlijk wilde vertellen, maar soms niet durfde.

 

Ik zou het zeker aanraden, want ik ben er voor mijn gevoel beter uitgekomen.'

 

M. (student, man, 21 jaar)