Over mij - Jolanda Smit

Over mij

 

Ik ben Jolanda Smit (1976) Mijn missie is om jou verder te helpen en in beweging te zetten. Dit geeft mij ontzettend veel energie. Ik ben van nature erg nieuwsgierig en stel de juiste vragen om je te helpen ontdekken wie je nu eigenlijk bent, wie je wilt zijn en waar je naartoe wilt.

 

Na jarenlang met plezier te hebben gewerkt als docent vond ik het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Ik merkte dat mijn passie lag verscholen in het begeleiden en coachen van mensen. Om dit te onderzoeken volgde ik in eerste instantie een gecertificeerde opleiding tot ACT Coach. Er ging een nieuwe wereld voor mij open waar ik erg enthousiast van werd, dit wilde ik gaan doen!

 

Na het doorlopen van een POST-HBO opleiding voor therapeut ben ik inmiddels gediplomeerd Psychosociaal ACT therapeut en heb ik in die rol al vele mensen mogen begeleiden in en rondom mijn stad Groningen. Ik geniet van het werk, leer elke dag en ben altijd op zoek naar zowel verdieping als verbreding.

 

Belangrijke kernwaarden van waaruit ik werk: openheid, betrokkenheid, aandacht, humor en compassie.

 

Ik ben transparant in mijn aanpak en focus op jouw persoonlijke doel.

 

Ik hou van helderheid in communicatiegeen zweverig gedoe, maar praktische tips & oefeningen

 

 

 

Ik vind het belangrijk dat ik over parate en actuele kennis bezit. Daarom laat ik mij regelmatig bijscholen en maak ik gebruik van intervisie- en supervisiemomenten onder collega Therapeuten/Coaches.